Welkom bij de afdeling Utrecht 

 

De VVAO wil een inspirerend, zakelijk en persoonlijk netwerk zijn voor hogeropgeleide, ambitieuze en sociaal betrokken vrouwen. Door een kennisbron te zijn en deze kennis verder te ontwikkelen en te delen, wil de VVAO een waardevolle gesprekspartner zijn voor externe partijen zowel nationaal als internationaal. De VVAO biedt de mogelijkheid gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen. Bovendien raak je via de VVAO snel thuis in een nieuwe omgeving door mee te doen aan een Buurtavontuur.

De VVAO Utrecht is een actieve afdeling met ca. 170 leden die in de stad Utrecht zelf wonen of daarbuiten; van Breukelen tot Zeist, van Nieuwegein tot Bilthoven. De afdeling Utrecht biedt haar leden zowel doelgerichte activiteiten als gezelligheid en fungeert ook als netwerk. We werken aan de hand van een jaarthema. Voor 2020 is dat In de voetsporen van sterke vrouwen.  Dit thema komt terug in de gezamenlijke bijeenkomsten, zoals de Nieuwjaarsbijeenkomst met 'Powervrouwen in beeld', de stadswandeling met als thema 'Sterke vrouwen in Utrecht' en een bezoek aan de Bijenkoningin.

Wie graag in kleiner verband actief is, kan kiezen uit een van de vele kringen, zoals de leeskring, de culturele kring of het Buurtavontuur. Zit hier niet bij wat je zoekt, dan kun je bij voldoende belangstelling ook zelf een kring oprichten. Elke tweede maand is er een vrije inloopborrel in Utrecht. De locatie wordt tijdig bekend gemaakt. Deze is bedoeld voor iedereen die op een laagdrempelige manier andere VVAO-leden wil ontmoeten. Er zijn altijd bestuursleden aanwezig.

Geen lid maar wel graag meedoen? Belangstellenden kunnen een algemene of een kringbijeenkomst bijwonen of op de inloopborrel komen. Daarna kun je altijd nog beslissen of het iets voor jou is.  

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via Utrecht@vvao.nl.